​​

Van Tilburg

Voor Van Tilburg Mode & Sport verzorgt FashionUnited eBusiness al het EDI berichtenverkeer met meer dan honderd merken in mode, sport, accessoires en schoenen middels de inzet van eBiss en eGate. Een en ander in nauwe samenwerking met PFA als retail systeem. Alle denkbare business modellen worden middels EDI door FashionUnited eBusiness bij Van Tilburg Mode & Sport ondersteund (voororder, na-order, vendor managed inventory VMI en conseignment/concession).

Start hier een filmpje over Van Tilburg Mode

Het kleermakersatelier van Johannes van Tilburg groeide in ruim 125 jaar uit tot één van de allergrootste modezaken van Nederland. Nu biedt Van Tilburg in een prachtig warenhuis met 10.000 m2 verkoopruimte, een totaalpakket en bent u er welkom voor mode, sportkleding, schoenen en accessoires. De passie voor fashion is op alle afdelingen voelbaar. De collecties worden fraai en in stijl gepresenteerd en de adviseurs zijn stuk voor stuk fashionprofessionals die hun vak verstaan. De grootste en de beste wordt je niet zo maar en aan de top blijven is zo mogelijk nog moeilijker.

Dat weten ze bij Van Tilburg als geen ander en van inkoop tot presentatie en advies zijn ze zich bewust van het feit dat adel verplicht. Winkelen is hier een feest en even uitblazen met een kopje koffie of een lekker broodje in de zeer ruim opgezette Orangerie maakt het allemaal nog leuker. Bij Van Tilburg Online kan je ook online kleding kopenwanneer het jou uitkomt, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Ja want ook dat is mooi van Van Tilburg. Nog nooit in deze fantastische winkel geweest? Het is de moeite van een omweg zeker waard dus gewoon een keertje doen!

 

​​
Sport 2000