Over ons

Maak kennis met ons team en onze passie. 
Ontdek onze toewijding aan innovatie, onze passie voor de fashion-industrie en hoe wij streven naar duurzame en efficiënte oplossingen die bedrijven naar nieuwe hoogtes kunnen brengen.
Lees alles over hoe wij zijn begonnen en de stappen die zijn gezet om ons bedrijf en onze klanten klaar voor de toekomst te maken.


FashionUnited eBusiness: waar innovatie en mode samenkomen

Bij FashionUnited eBusiness geloven wij in de kracht van technologie om de fashion-industrie te transformeren. Met een toegewijd team van experts in e-commerce, digitale marketing en supply chain management, zijn wij vastbesloten om de toekomst van de fashion vorm te geven.

Onze missie is helder: wij streven ernaar om modebedrijven te voorzien van de meest geavanceerde tools en strategieën om hun online aanwezigheid te vergroten en orderprocessen te optimaliseren. Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee de fashion-industrie wordt geconfronteerd en zijn trots om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van elk merk.

Leer meer2003
Oprichting

In 2003 werd Retail Connect opgericht. Dit was het begin van een start voor nieuwe inzichten in de retail. 

2005
Fusie

In 2005 fuseerde Fashion World tot Fashion Connect. Met deze fusie kwam er nog meer kennis vrij over de fashion-industrie en kon er gebouwd worden om stappen te maken in de fashion branche. 

2007
Overname

In 2007 was het tijd voor een volgende stap en vond er een overname plaats van ShowPlaza. Hiermee werd het bedrijf uitgebreid en waren wij stap voor stap bezig met de bekendheid en groei van het bedrijf. 

2010
Samenwerking

Met de groei van het bedrijf werd het in 2010 tijd voor een versterkte samenwerking. Deze samenwerking vond plaats met Indicia eBusiness. Hiermee konden wij gemakkelijk gegevens uitwisselen en klanten beter helpen. 

2016
Samenvoeging

Na verschillende stappen te hebben gezet en het opbouwen van een groter netwerk vond er in 2016 een samenvoeging plaats. Zo werd in 2016 FashionUnited eBusiness opgericht. 

2023

Verhuizing naar het nieuwe pand. Begin van nieuwe ontwikkelingen en groei aan en in het bedrijf. 

Ons team

Olaf Laarhoven

Olaf is de oprichter van FashionUnited eBusiness. Hij is de drijvende kracht achter het bedrijf en investeert al zijn passie in FashionUnited eBusiness. Met zijn team achter hem probeert Olaf constant toekomstgerichte stappen te maken om de EDI wereld te verbreden met nieuwe en innovatieve kennis. Met zijn jarenlange ervaring, verreikt Olaf iedereen met zijn kennis over  EDI en de fashion-branche.

Nicole Laarhoven

Nicole is naast oprichter van The Hockey Centre, de hockey winkel gevestigd beneden ons, steeds meer bezig met haar input bij FashionUnited eBusiness. Zo focust Nicole zich meer op de marketing en communicatie van het bedrijf. Ook helpt zij Olaf met verschillende management taken en ondersteunt zij hem met het overzicht van belangrijke zaken in het bedrijf. Door haar liefde voor ondernemen houdt Nicole alles onder controle. 

Matthieu Laarhoven

Matthieu houdt zich al acht jaar actief bezig met de financiën van FashionUnited eBusiness. Hierbij is zijn expertise van de financiën van belang voor het regelen van het vak. Zijn voornaamste interesses voor de financiën komen voort uit het kunnen bewaken van de overzicht en structuur van zaken. Daarnaast houdt hij zich bezig met HR en is hij een overkoepelende schakel om losse eindjes aan elkaar te maken. 

Sofia Verga

Sofia zorgt voor de juiste koppelingen tussen het team van FashionUnited eBusiness en de klanten die zich hebben aangesloten in ons netwerk. Met haar scherpe blik voor de ontwikkelingen bij klanten, projecten en intern, speelt zij direct in op de juiste momenten. Als een van de project managers bij FashionUnited eBusiness is Sofia gedreven om er voor de klant te zijn en de projecten op de juiste manier af te handelen.

Duane Munnik

Duane is sinds 2018 verbonden aan FashionUnited eBusiness. Hij heeft de verschillende successen van het bedrijf van dichtbij meegemaakt. Als ERP specialist is hij continue bezig met de optimalisatie van de systemen. Daarnaast is Duane innovatief en denkt constant mee om het beheer naar een nieuw niveau te brengen. Hij werkt graag met het team en de klanten samen. In het team verrijkt hij de kennis van het team.

Mariska Schepers

Mariska Schepers is sinds 2018 werkzaam als project manager EDI / consultant. Haar werkzaamheden zijn divers; van het managen van de diverse projecten, doorontwikkeling van de organisatie, support ondersteuning en medeverantwoordelijk voor verbetertrajecten bij de klant. Zij heeft haar eerste EDI ervaring opgedaan bij FashionUnited eBusiness van 2008 tot 2011 en uiteindelijk dus weer terug naar de roots.

Martijn Oostwal

Martijn versterkt het team met zijn EDI kennis die hij afgelopen jaren heeft opgedaan. Waar hij nu bezig is met het op de juiste manier implementeren van EDI systemen, heeft hij ook jarenlang aan de andere kant van de business gestaan. En werkte hij juist in bedrijven die EDI oplossingen nodig hadden. Door zijn diverse kennis van EDI begrijpt hij de klant exact en verdiept hij zich in het probleem dat opgelost moet worden. 

Femke Ydema

Femke zorgt voor het soepel laten verlopen van verschillende projecten en ondersteunt hierbij Sofia. Femke houdt de rust in stressvolle situaties en past haar nieuwe kennis over EDI toe in het bedrijf. Bij FashionUnited eBusiness is zij leergierig en probeert zoveel mogelijk nieuwe ontwikkelingen bij te houden en toe te passen. Als junior project manager staat Femke graag in contact met de klant en schakelt ze tussen beide partijen. 

Uchenna Jong Loy

Uchenna is afgestudeerd aan haar Supply Chain Management studie. En past al haar kennis toe tijdens haar werk bij FashionUnited eBusiness. Als enthousiaste medewerker staat zij enorm open om nog meer te leren over EDI. Als EDI consultant kan zij al jouw vragen beantwoorden, waardoor de stromen in verschillende bedrijven weer soepel verlopen. Zij denkt graag in oplossingen en straalt dit ook uit.

Merle Verhagen

Merle is verantwoordelijk voor de online content en website die te zien is voor FashionUnited eBusiness. En is veel bezig met de marketing van het bedrijf. Begonnen met een passie voor het maken van foto's en video's, zet Merle dit nu in om de juiste content te creëren voor het bedrijf. Hierbij kijkt ze naar de uitstraling van FashionUnited eBusiness, de doelgroep en trends op dit moment en laat ze iedereen kennismaken met ons bedrijf.

Marianne Ochsendorf

Marianne neemt altijd haar positieve energie mee naar kantoor en houdt zich bezig met verschillende administratieve taken van FashionUnited eBusiness. Zo zorgt zij ervoor dat iedereen op kantoor op de juiste manier bij de verschillende informatie kan komen en draagt bij aan de vlotte doorstroming van de verschillende projecten die er lopen. Daarnaast brengt Marianne nieuwe en innovatieve inzichten in het bedrijf. 

Iris van Gelderen

Iris is nog druk bezig met haar studie Finance & Control. Tijdens haar studie leert zij van alles over het juist kunnen oplossen van financiële vraagstukken. Bij FashionUnited eBusiness ondersteunt zij Matthieu met het regelen van de financiën. De combinatie van haar studie en het werken bij ons versterkt haar frisse blik op hoe wij nieuwe methodes kunnen toepassen voor de financiën.  

Marc Wolf

 

Meer over ons

Met een diepgaand inzicht in de nieuwste trends en technologieën, onderhouden wij sterke relaties met vooraanstaande merken, retailers en leveranciers in de fashionbranche. Deze samenwerkingen stellen ons in staat om voortdurend te innoveren en de meest effectieve oplossingen te bieden voor onze klanten.

Bij FashionUnited eBusiness gaat het niet alleen om het leveren van diensten; het gaat om het creëren van partnerschappen en het bouwen aan een duurzame toekomst voor de fashion-industrie. Samen kunnen wij grenzen verleggen en nieuwe hoogtes bereiken in de wereld van e-commerce en digitale transformatie.

Welkom bij FashionUnited eBusiness - waar wij de toekomst van fashion vormgeven, één klik tegelijk.