Partners

Oplossing nodig voor het soepel verloop van verschillende processen in de fashion-industrie?
 Voor deze processen zijn verschillende partners nodig, FashionUnited eBusiness werkt nauw samen met de verschillende partners. 
Door het partnernetwerk van FashionUnited eBusiness verlopen EDI oplossingen moeiteloos. 
Benieuwd naar de partners die zijn aangesloten bij FueB? Bekijk al onze partners onderaan deze pagina.


 

Marktleider in de Noord-Europese markt

Voor ketensamenwerking zijn minimaal twee business partners nodig die willen samenwerken. Door deze samenwerking zullen processen zoals het uitwisselen van orders, het versturen van facturen en meer, automatisch verlopen en hiermee een stukje werk uit handen nemen. Dit zorgt voor een prettige samenwerking tussen de verschillende partijen. 

Elk van die business partners heeft in het algemeen ook weer een of meerdere technische partners (ERP systeem, kassa systeem, POS, LSP). Om de connectivity en de ketensamenwerking effectief tot stand te kunnen laten komen is een gedetailleerde afstemming tussen alle betrokken partijen een absolute randvoorwaarde. Zo ook voor jouw bedrijf. Met onze kennis kijken wij wat er voor een partner nodig is en bundelen wij onze informatie samen om de processen soepel te laten verlopen. 

FashionUnited eBusiness is met de combinatie van haar oplossingen (eBiss/eGate en Connectivity Engine) marktleider in de Noord-Europese fashionmarkt en werkt graag intensief samen met eenieder die ketensamenwerking en EDI hoog in het vaandel heeft staan. Interesse voor aansluiting bij ons partner netwerk? Neem gemakkelijk contact met ons op.


NEEM CONTACT MET ONS OP  

3
Verschillende soorten partners
69
Verschillende partners
2
Business partners voor samenwerking
Onze partners


Greenway Logistics

Greenway Logistics ondersteunt mode-, sport-, textile- en lifestyle bedrijven over de hele wereld op het gebied van logistiek met als doel kosten te besparen, te innoveren en de wereldwijde mode- sport - & lifestylebranche te verduurzamen als het gaat om de CO₂-uitstoot door logistiek.


INretail

INretail is de brancheorganisatie voor ondernemers. Samen met zo'n 5.200 leden zorgen zij voor aantrekkelijke retail in heel Nederland en is er voor iedereen die een (web)winkel heeft in retail non-food. INretail is initiatiefnemer van verschillende platforms en samenwerkingsverbanden zoals Werk in de Winkel, De Nieuwe Winkelstraat en Retail Insiders. 

Modint

MODINT is de Nederlandse brancheorganisatie voor mode, interieurontwerp, tapijten en textiel. Zij versterken de concurrentiekracht van de leden en sectoren die zij vertegenwoordigen door middel van een breed scala aan  diensten, met de focus op inhoud en kwaliteit.

Sluit jouw klanten ook moeiteloos aan bij FUeB!

Efficiëntie in orderverwerking: door het automatiseren van orderverwerking kunnen partners en klanten sneller en nauwkeuriger orders verwerken, wat resulteert in een efficiëntere bedrijfsvoering.

Minder fouten: handmatige gegevensinvoer kan leiden tot fouten. Met EDI worden gegevens direct van het ene systeem naar het andere overgebracht, waardoor de kans op menselijke fouten wordt geminimaliseerd.

Tijdsbesparing: handmatig orderbeheer en facturering kan veel tijd in beslag nemen. EDI vermindert de hoeveelheid administratief werk, waardoor partners en klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Betere inzichten en rapportage: EDI-systemen kunnen ook gegevens analyseren en rapporten genereren, waardoor partners en klanten inzicht krijgen in de prestaties van hun bedrijf en mogelijke verbeterpunten kunnen identificeren.

Mogelijkheid tot groei en uitbreiding: door de operationele efficiëntie die EDI biedt, kunnen partners en klanten hun bedrijfsactiviteiten uitbreiden zonder dat dit noodzakelijkerwijs gepaard gaat met evenredige toename in administratieve lasten.

Verbeterde communicatie: EDI stelt partners in staat om real-time gegevensuitwisseling te vergemakkelijken, wat leidt tot een betere samenwerking en communicatie tussen verschillende schakels in de supply chain.

​Sluit gemakkelijk aan bij het partner netwerk van FUeB

Neem contact met ons op en wij bekijken samen hoe jij als partner moeiteloos EDI kan doorvoeren voor zowel het bedrijf en de klanten.