Cases

FashionUnited eBusiness streeft naar het behalen van verschillende successen in de fashion-branche. Dit doen wij niet alleen, al onze klanten en partners dragen bij aan het kunnen volbrengen van het implementeren van juiste EDI-systemen. Hierbij delen wij graag inspirerende verhalen over succesvolle samenwerkingen en innovatieve oplossingen. Onze klantcases bieden een diepgaand inzicht in hoe fashionbedrijven, groot en klein, hun bedrijfsprocessen hebben getransformeerd en geoptimaliseerd met behulp van onze oplossingen.


Sport 2000

SPORT 2000 is een Europese sportwinkelketen met meer dan 3.000 winkels in 19 landen. de SPORT 2000 winkels in Nederland kennen een breed (en veelal ook diep) sportfunctioneel assortiment. Daarnaast vind je bij SPORT 2000 tevens een grote collectie sportmode. 


LEES MEER  

Van Tilburg

Het familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport in Nistelrode (Noord Brabant) is met haar opppervlakte van ruim 10.000 m2 de grootste fashion winkel van de Benelux. Het uitgebreide assortiment van honderden merken is onder te verdelen in mode, sport, accessoires en schoenen. 


LEES MEER  

Meer cases komen binnenkort...