EDI bij FashionUnited eBusiness

Naadloze samenwerkingen en het optimaliseren van processen wordt steeds belangrijk in de fashion-industrie. Bij FashionUnited eBusiness geloven wij in het verbeteren van verschillende EDI processen. Een essentieel hulpmiddel om deze visie te kunnen verwezenlijken is het implementeren van Electronic Data Interchange (EDI). 

Wat is EDI en hoe werkt het eigenlijk? Ontdek in onderstaande informatieve pagina's hoe EDI een drijvende kracht kan zijn achter het succes in de fashionbranche.
Bij FashionUnited eBusiness is EDI voor iedereen en op maat gemaakt. 


Alles over EDI

Electronic Data Interchange (EDI) is een gestandaardiseerd elektronisch communicatiesysteem dat bedrijven in staat stelt om...

Lees meer

Onze abonnementen

Bij FashionUnited eBusiness zijn er diverse abonnementen beschikbaar, afgestemd op de specifieke behoeften van partners en klanten...

Lees meer

Hoe werkt EDI?

Het doel van EDI is om de efficiëntie en nauwkeurigheid van zakelijke transacties te verbeteren door...

​​​​Lees mee​​r 

Over ons

Maak kennis met FashionUnited eBusiness en waar wij in geloven.  Ontdek onze toewijding aan innovatie en...

​​​​Lees meer

Veel gestelde vragen over EDI

Electronic Data Interchange (EDI) is een gestandaardiseerd elektronisch communicatiesysteem dat bedrijven in staat stelt om zakelijke documenten, zoals orders, facturen en verzendberichten, efficiënt en nauwkeurig uit te wisselen tussen verschillende handelspartners. Het vervangt het traditionele papieren proces en maakt gebruik van gestandaardiseerde berichtformaten, waardoor de communicatie tussen bedrijven naadloos verloopt. Klik hier om meer te leren over EDI.

Voor iedereen die zich aansluit bij FashionUnited eBusiness wordt er nauwkeurig gekeken welke oplossingen toegepast kunnen worden en welk succes jouw bedrijf wilt bereiken met behulp van de juiste processen. Zo zijn er abonnementen voor retailers, maar ook voor de leverancier. Het is van belang om naar de juiste abonnementen te kijken in de tak van de branche waar het bedrijf zich in bevindt, is dit retail gericht of als leverancier. Bekijk wat het bedrijf graag wilt toepassen in de processen van EDI en welk pakket hierbij aansluit. Ben jij benieuwd naar de verschillende abonnementen? Bekijk ze hier.

Ja, ook dit is mogelijk bij FashionUnited eBusiness. Wij willen voor ieder bedrijf, ongeacht aansluitingen die eventueel al zijn gemaakt, de juiste oplossing vinden. Wij kijken samen naar het optimaliseren van processen in jouw bedrijf en ondersteunen het bedrijf bij het behalen van succes. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gemakkelijk contact met ons op en onze experts helpen verder.  

Algemene voorwaarden FashionUnited eBusiness

Lees in onze algemene voorwaarden, alles wat je moet weten voor een aansluiting bij FashionUnited eBusiness. Klik hier voor de algemene voorwaarden.