​​

Breaking news: In België gaan alle fashion winkels minimaal 6 weken dicht!

Breaking news: in België moeten ook alle fashion winkels vanaf morgen voor minimaal 6 weken dicht, zeker tot half december 2020.

Niet-essentiële winkels moeten de deuren sluiten, heeft het Overlegcomité bekend gemaakt. Winkels mogen wel een collect & go dienst opzetten, waarbij klanten bestellingen mogen ophalen. De maatregelen gelden voor minimum 4 weken maar kunnen nog verlengd worden en gaan in vanaf zondagnacht.

Door de stijging van de pandemie komen er strenge maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan in België. Eén van de opvallendste maatregelen daarbij is de sluiting van niet-essentiële winkels. Winkels zoals supermarkten, voedingszaken en apotheken blijven open, al is het voorlopig niet duidelijk of daar ook tuincentra of boekhandels onder ‘niet-essentiële winkels’ vallen. De niet-essentiële winkels mogen wel een click & collectsysteem opzetten waarbij ze ter plaatse bestellingen kunnen ophalen.

Lees hier het volledige bericht op Gondola.be;

VMI middels EDI is belangrijker dan ooit, want daarmee worden nee-verkopen gereduceerd en een meer optimale beschikbaarheid bewerkstelligd.

Neem contact op! 
Neem gerust contact op over de invoering van EDI en/of VMI in de fashion Retail.

Geschreven door: Merle Verhagen – FashionUnited Ebusiness  

merle.verhagen@fashionunitedebusiness.com


​​
Van Tilburg