Nieuws


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de boeiende wereld van
e-commerce in de fashion-industrie. Ons nieuwsrubriek brengt het laatste nieuws, analyses en inzichten van experts die de grenzen van online fashion retail verleggen. Of het nu gaat om baanbrekende technologische innovaties, opkomende markttrends of succesverhalen van vooruitstrevende e-retailers, je vindt het hier.

Blijf op de hoogte, blijf voorop, en maak deel uit van de evolutie van de online fashion-industrie met FashionUnited eBusiness nieuws.


Kennis

Alle nieuwsberichten worden geschreven vanuit de kennis die wordt opgedaan tijdens het verlenen van onze diensten en ontwikkelingen. 

Verbinding

Verbinden van partners met de diensten die wij kunnen verlenen. Via onze nieuwsberichten geven wij een beeld van deze verbinding. 

Verleg grenzen

Innovaties, markttrends en succesverhalen worden gedeeld en met de inzichten van experts worden grenzen van online fashion retail verlegt. 

Voor iedereen

Het nieuws is voor iedereen. Ben jij een retailer of leverancier, of iemand die meer wilt weten over EDI. Wij verschaffen de laatste trends en ontwikkelingen. 

Ketensamenwerking in de fashionbranche: 

efficiëntie en duurzaamheid verenigd

Supply Chain Collaboration ofwel ketensamenwerking was de afgelopen voor de jaren een van de belangrijkste aandachtsgebieden in de fashionbranche (mode, schoenen, sport). Althans voor al die partijen die dat nog niet goed op orde hebben. FashionUnited eBusiness is graag behulpzaam bij het tot stand brengen van een goede ketensamenwerking via vernieuwende...

Verder lezen

Samenwerkingstrategieën met multibrand fashion retailers - tijdens en na de crisis

Meld je nu aan voor een digitale EDI & VMI-in-fashion-workshop, teneinde straks versterkt uit de crisis te kunnen komen. Wij leven in de bizarre tijden van het oprukkende Covid-19 virus. Met algehele winkelsluitingen in steeds meer landen hetgeen hier nu op individueel retailer niveau ook al navolging krijgt. Met mediakoppen voor nonfood retail als: ‘Volledig…

Verder lezen

Meer ketensamenwerking nodig in fashion?

Aan de hand van visies en praktijkervaringen, een antwoord te vinden op de vraag in welke mate ketensamenwerking  kan bijdragen aan het rendement van de spelers in de fashionmarkt (kleding, schoenen en sport ed.). Met een focus op brandowners en multibrand fashion retailers. Multibrand fashion retailers hebben het…

Verder lezen

De toekomst van connectivity in de fashion industrie: FashionUnited eBusiness leidt de weg

In de snel evoluerende wereld van de mode-industrie is naadloze connectiviteit een sleutel tot succes. Electronic Data Interchange (EDI) speelt hierin een cruciale rol, waardoor bedrijven in staat zijn om...

Verder lezen

Benieuwd naar alle updates over FashionUnited eBusiness? 

Voor meer informatie over EDI en weetjes over ons. Volg je ons op LinkedIn via de knop hiernaast!