Aansluiten bij 
FashionUnited eBusiness

Om gebruik te kunnen maken van de EDI systemen die wij implementeren, is het van belang om aangesloten te zijn bij FashionUnited eBusiness. In onderstaande stappen wordt duidelijk hoe de aansluiting bij ons werkt. En geven wij een aantal voordelen van het hebben van een EDI systeem bij FashionUnited eBusiness. 


Stappen om aan te sluiten

Onderzoek

Onderzoek of EDI past bij jouw bedrijf. Vraag informatie bij ons aan en wij kijken samen of er een EDI systeem geïmplementeerd kan worden.

Kies een abonnement

Kies het juiste abonnement bij jouw wensen en behoeften. Wij hebben abonnementen voor zowel retailer als supplier. Bekijk de abonnementen gemakkelijk op onze website.

Sluit je aan

Een abonnement gevonden die bij het bedrijf past? Sluit je dan gemakkelijk aan. Wij maken samen een abonnement op maat en kijken hierbij naar de wensen en behoeften. 

Maak verbinding

Nadat je bent aangesloten kan je verbinding maken met partijen die bij ons zijn aangesloten. Bekijk ons netwerk en maak verbinding via jouw EDI systeem. 

Voordelen van EDI bij FUeB

Connectie maken

Eenmaal aangesloten bij FUeB, kan je gemakkelijk connectie maken met de verschillende bedrijven die zijn aangesloten aan ons netwerk.

 Gegevensuitwisseling

Wij leveren snelle en efficiënte uitwisselingen van gegevens. Alle gegevens die je nodig hebt voor het gebruiken van EDI, wordt volledig door ons verzorgt.  

Support 

Bij FUeB staat de klantenservice voorop. Het op de juiste manier helpen van de klanten is een prioriteit. Je kan ons dan ook altijd gemakkelijk bereiken en helpen jou wanneer mogelijk direct. 

Juist voorraadbeheer

Door geautomatiseerd processen en het verminderen van verschillende handmatige fouten, is het bijhouden van een juiste voorraad gemakkelijker. Samen met ons laten wij dit soepel verlopen. 

Weten welk abonnement er aansluit bij de wensen van het bedrijf?

Bekijk onze verschillende abonnementen voor retailer en leverancier en ga samen met ons aan de slag om het EDI systeem
in te richten naar jouw wensen en behoeften.